Ο έμπειρος φόργουορντ ύψους 2,02 Σωτήρης Γκιουλέκας θα συνεχίσει να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στην ομάδα των Ικάρων Τρικάλων και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Ο Γκιουλέκας αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα φέτος στην άνοδο που κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Ίκαροι στη Β’ Εθνική κατηγορία και για αυτό το λόγο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα που διακρίθηκε φέτος.

Ωστόσο, ο πολύπειρος φόργουορντ έχει διακριθεί σε μεγάλο βαθμό και στο παρελθόν μέχρι και στα “σαλόνια” του εξωτερικού με τις εξής ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί: ΓΣ Λάρισας, Βίρτους Μπολόνια, Νίρμπεργεν, Ορλαντίνα, Σκαφάτι, Βερόλι Μπρίντεζι, Τρίκαλα BC, Κόροιβος Αμαλιάδας, Φίλιππος Βέροιας και Ηρακλής Φαρσάλων.

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Τρικάλων:

“Μια ακόμη ανανέωση… βόμβα ενεργοποίησαν οι Ίκαροι. Αυτή ακούει στο όνομα του Σωτήρη Μια ακόμη ανανέωση… βόμβα ενεργοποίησαν οι Ίκαροι. Αυτή ακούει στο όνομα του Σωτήρη Γκιουλέκα (2.02μ.), του πολύπειρου φόργουορντ που πέρυσι είχε καθοριστική παρουσία στην ομάδα.
Ιδιαίτερες συστάσεις για την μπασκετική ποιότητα και το ήθος του Σωτήρη δεν χρειάζονται. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΓΣ Λάρισας για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην Ολύμπια. Ακολούθησε μια πορεία πέντε χρόνων σε Ιταλία και Γερμανία παίζοντας στις Βίρτους Μπολόνια, Νίρμπεργεν, Ορλαντίνα, Σκαφάτι, Βερόλι και Μπρίντεζι. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στα Τρίκαλα BC ενώ φόρεσε τη φανέλα του Κόροιβου, του Φιλίππου Βέροιας, του Ηρακλή και των Φαρσάλων”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Μια ακόμη ανανέωση… βόμβα ενεργοποίησαν οι Ίκαροι. Αυτή ακούει στο όνομα του Σωτήρη Μια ακόμη ανανέωση… βόμβα…

Δημοσιεύτηκε από IKAROI B.C TRIKALA στις Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020