Μετά την παραμονή του Θανόπουλου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, στον Αίολο Αγυιάς συνεχίζονται οι προσπάθειες διατήρησης του κορμού που έφερε πέρυσι την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της από το επίπεδο της Γ’ Εθνικής σ’ αυτό της Β’ -με τον Νίκο Γοργότση να παίρνει τη σκυτάλη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός «ψηλός», που μέτρησε φέτος 70 πόντους στον 1ο όμιλο της τέταρτης τη τάξει εθνικής λίγκας, αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη χρονικά ανανέωση στους Πατρινούς, που βάζουν πλώρη για μια μεστή χρονιά στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Γοργότση, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

‘Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στον Αίολο Αγυιάς, από τους ανθρώπους του συλλόγου και από το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Η βασική μου επιδίωξη είναι να βοηθήσω τον Αίολο Αγυιάς να πετύχει τους στόχους του και όλοι μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαι πανέτοιμος για να παίξω στη Β΄ Εθνική. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να πορευτούμε στη διάρκεια της σεζόν με ταπεινότητα και σκληρή προπόνηση’.

Ο Νίκος Γοργότσης είναι 18 ετών, έχει ύψος 2.03μ. και προέρχεται από τον Προμηθέα».

Πηγή: pelop.gr