Συνεχίζεται ο χορός των ανανεώσεων του κύριου κορμού αθλητών του περσινού ρόστερ για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ να ανακοινώνει και την παραμονή του Γιάννη Ζήρου με κάθε επισημότητα το βράδυ της Παρασκευής (1/7)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παραμένει το “10 το καλό”, ο Γιάννης Ζήρος στη ΦΕΑ!

Την φανέλα της ΦΕΑ, που την περυσινή σεζόν αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής, θα συνεχίσει να φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Ζήρος.

Ο “corner specialist”, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του λόγω της ευστοχίας του στα σουτ τριών πόντων από τις γωνίες, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για να επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία και για τη σεζόν 2022-23 κι έτσι μετά τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, Λευτέρη Καραλευθέρη, Χάρη Λίτσο και Βασίλη Καραχάλιο γίνεται ο έκτος παίκτης που θα παραμείνει και την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο 26χρονος γκαρντ (1μ.95εκ.) με το εξαιρετικό σουτ, αλλά και τις εντυπωσιακά τελειώματά του όπως το εντυπωσιακό “ euro step”, αν και «αργό» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΦΕΑ με τον ΝΕΟ Ληξουρίου στις 10 Απριλίου, έγινε κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας πριν από δύο χρόνια μετά από τρία δημιουργικά χρόνια στα Μελίσσια, με τα οποία αγωνίστηκε στην Β’ εθνική.

Εκεί, στην τελευταία του χρονιά με την ομάδα των βορείων προαστίων είχε 5,3 πόντους και 23 εύστοχα τρίποντα σε 21 αγώνες, ενώ την περίοδο 2021-22 στη ΦΕΑ ήταν 7ος σκόρερ της με 94 πόντους σε 19 αγώνες, ενώ βρήκε στόχο έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ. 12 φορές εκ των οποίων τα δύο τρίποντα τα πέτυχε στην παράταση στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” (27/3) που ουσιαστικά έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της νίκης της ομάδας του.

Johnny, καλή σεζόν με υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας και… προσοχή στις ανάποδες κωλοτούμπες μην βρεθείς (ξανά) σε λάθος πούλμαν!!!».