Ο εγγονός και συνονόματος του θρυλικού Απόστολου Κόντου παραμένει στη ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα το βράδυ της Κυριακής (10/7)!

Ο νεαρός είναι έτοιμος για την πρώτη ουσιαστικά γεμάτη σεζόν με την ομάδα της πρωτεύουσας, καθώς είχε φτάσει σ’ αυτήν μεσούσης της περασμένης χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΦΕΑ στηρίζει την επένδυσή της για δεύτερη σεζόν με τον Απόστολο Κόντο

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΥΣ” Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με τη φανέλα της ΦΕΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Απόστολος Κόντος.
Ο νεαρός αθλητής, ο οποίος πήρε το… βάπτισμα πυρός στις εθνικές κατηγορίες το 2019 στον Ιωνικό ΝΦ με προπονητή τον Σπύρο Σταθούλη κι έναν χρόνο αργότερα, το 2020 με προπονητή τον Γιώργο Ζάχο, έδειξε αρκετά θετικά αγωνιστικά στοιχεία, αλλά κυρίως κέρδισε τον προπονητή της ΦΕΑ, τον Αλέξη Καρατζά με την επιμέλεια που έδειχνε παράλληλα, προκειμένου να πετύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις.
Ο εγγονός και συνονόματος του παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, του Απόστολου Κόντου που ήρθε στο σωματείο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θεωρείται ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός αθλητής, ταλαντούχος με εξαιρετικό χαρακτήρα και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη πολλές μπασκετικές παραστάσεις.
Την περυσινή σεζόν ο 17χρονος, ύψους 1μ.91εκ. γκαρντ, αγωνίστηκε μόνο στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΦΕΑ με τον Πανελευσινιακό την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και σημείωσε το παρθενικό του καλάθι με την “κυανέρυθρη” φανέλα και το “4” στην πλάτη, καθώς αυτό που ήταν προτεραιότητα για τον νεαρό Απόστολο ήταν οι πανελλήνιες εξετάσεις κάτι το οποίο στήριξε η διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας.
Και τα κατάφερε στο έπακρον! Κατάφερε να περάσει σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια της Αθήνας και σε ορισμένα εξ αυτών και πρώτος των πρώτων. Για αυτό άλλωστε και οι γονείς του, ο μπαμπάς του Αργύρης και η μητέρα του Χριστίνα ευχαριστούν δημόσια την πρόεδρο της ΦΕΑ, την κα Ελένη Νικολέτου, το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό τιμ και φυσικά τους συμπαίκτες του Απόστολου για την μεγάλη στήριξη προς το πρόσωπό του σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε με το αίσιο τέλος και την εισαγωγή του σε πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Απόστολε, η “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ σου εύχεται καλή υγεία, καλή σταδιοδρομία και κάθε αγωνιστική επιτυχία».