Ο πετυχημένος Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών του συλλόγου παραμένει στον Κρόνο και για τη νέα χρονιά, με τον Βαγγέλη Δεγαίτα να συνεχίζει έτσι το έργο του με τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του οργανισμού από τον Άγιο Δημήτριο γι’ ακόμα μια σεζόν.

Οι άμεσοι συνεργάτες του και για φέτος θα είναι οι Γιάννης Στεφανάκης, Σταμάτης Κουτσοδόντης και Βασίλης Ξιούρας, με την ομάδα να προμηνύει μέσω επίσημης ανακοίνωσής και επιπλέον ενίσχυση.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παραμένει ο Β. Δεγαίτας!!!

Το Δ.Σ του Κρόνου ανανέωσε την συνεργασία του με τον Τεχνικό Δ/ντή των υποδομών του συλλόγου Βαγγέλη Δεγαίτα.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός ανέλαβε την αναδιοργάνωση των υποδομών του Κρόνου πριν τρία χρόνια, επιδεικνύοντας σπουδαίο έργο παρά τα εμπόδια που προέκυψαν από την επιδημία και την διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η επιτυχής φετινή πορεία και η πολύ καλή εικόνα όλων των αγωνιστικών τμημάτων, εδραίωσαν την εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπο του με αποτέλεσμα την συνέχεια της συνεργασίας.

Συνεργάτες του την φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι οι περσινοί, Γιάννης Στεφανάκης, Σταμάτης Κουτσοδόντης, Βασίλης Ξιούρας, μαζί με κάποιες νέες προσθήκες που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα, (για τις οποίες θα αναφερθούμε ξεχωριστά).

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, για την δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας στην οποία οι νεαροί αθλητές του συλλόγου θα μπορούν να μάθουν σωστά, να παίξουν και να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ».