Η διοίκηση της ομάδας από τη Βέροια εκτίμησε το γεγονός ότι ο Καντάρκος είναι ένας από τους εμπειρότερους παίκτες της κατηγορίας και παράλληλα βοήθησε την περασμένη σεζόν ώστε να έρθει η άνοδος στην Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των νεοφώτιστων:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρίζο Καντάρκο.
Ο 35χρονος power forward με καταγωγή από τις Σέρρες αποτέλεσε μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο, αλλά παρόλα αυτά θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το Νο 15 της ομάδας μας για τουλάχιστον μία αγωνιστική σαιζόν ακόμα, συμβάλλοντας με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία του στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της. 

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Καλωσορίζουμε τον Ρίζο Καντάρκο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».