Το Παγκράτι ηττήθηκε με 3-1 στην διαδικασία των play – out από την Καβάλα, με συνέπεια να επιστρέψει στην Β’ Εθνική έπειτα από το 2019. Παρά το γεγονός αυτό η ιστορικη ομάδα δίνει εκ νέου τα κλειδιά στον Γιάννη Γιαννόπουλο, εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει μερικές μέρες πριν. Ο έμπειρος τεχνικός θα φτιάξει μία ομάδα που θα βασίζεται αρκετά σε νεαρούς παίκτες, την στιγμή που θα αποκτηθούν κι ορισμένοι έμπειροι μπασκετμπολίστες, με στόχο η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ του ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ ανδρών Γιάννη Γιαννόπουλο για ένα ακόμα έτος.

Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, η διοίκηση και ο coach Γιαννόπουλος συμφώνησαν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο της ανάπτυξης και αξιοποίησης νέων και ικανών αθλητών, με επιλεκτικές προσθήκες έμπειρων παικτών και στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Η διοίκηση του συλλόγου παρά την ευρύτερη αρνητική οικονομική συγκυρία θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να καλύψει αποτελεσματικά, τόσο τη νέα προσπάθεια, όσο και ορισμένες εκκρεμότητες που υπάρχουν”.