Ως βοηθοί προπονητή στον Πανελευσινιακό θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά οι Γιώργος Παπανικολάου και Ματθαίος Καραχάλιος, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (27/06).

Οι έμπειροι βοηθοί θα στηρίξουν το Λευτέρη Τσαούση γι’ άλλη μια χρονιά, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Παπανικολάου & Καραχάλιος παραμένουν στον πάγκο

Το μυστικό της επιτυχίας σε μία ομάδα είναι η συνολική εύρυθμη λειτουργία της και σε αυτό βοηθούν όλοι. Στη προσπάθεια του Πανελευσινιακού για τη νέα σεζόν τον προπονητή Λευτέρη Τσαουσίδη θα πλαισιώνουν εκ νέου οι βοηθοί του, Γιώργος Παπανικολάου και Ματθαίος Καραχάλιος. Ο Σύλλογος πάντα βασίζεται σε ανθρώπους που χαίρουν την εκτίμησης όλων και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, ως αθλητής, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Πανελλήνιος Γ.Σ. (Παιδικό, εφηβικό και Α2 Κατηγορία), ΔΑΣΑΛ (Β’ ΕΣΚΑ – Άνοδος Α’ ΕΣΚΑ -Άνοδος Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική), ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ (Γ’ Εθνική), ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου (Γ’ Εθνική), Αιγάλεω (Γ’ Εθνική – Άνοδος Β’) και Βριλήσσια (Β’ ΕΣΚΑ).

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα Ακαδημίες-ΔΑΣΑΛ (Παιδικό, Εφηβικό – 2001-2005). Συνέχισε στον ίδιο σύλλογο το 2005-06 ως Βοηθός προπονητή στην Α2 Κατηγορία, το 2006-07 ως Α’ και Β’ Προπονητής και 2007-2008 στο Παιδικό, Εφηβικό. Το 2008-2009 αναλαμβάνει το Νεοπεντελικό (Α’ και Β’ Προπονητής) ενώ από το 2011-2014 επιστρέφει στο ΔΑΣΑΛ (Α’ ΕΣΚΑ) ως Α’ προπονητής. Τέλος το 2014-2015 υπήρξε Α’ προπονητής στον Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας (Γ’ ΕΣΚΑ).

Ο Ματθαίος Καραχάλιος ως αθλητής έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, στον Αργοναύτης Ραφήνας, Έσπερος Καλλιθέας, Ιωνικός Ν.Φ. Αγωνιζόμενος στην ομάδα του Πανελευσινιακού κατέκτησε 2 ανόδους σε εθνικό επίπεδο.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα μας, τον Πανελευσινιακό, με διαφορετικούς ρόλους ανά σεζόν. Υπήρξε βοηθός του προπονητή Γιώργου Σκαραφίγκα τη σεζόν 2009-2010 κατακτώντας την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία. Παράλληλα ήταν και βοηθός προπονητή στην τοπική ομάδα Ο.Κ.Ε Ελευσίνας κερδίζοντας την άνοδο από την Γ’ΕΣΚΑΝΑ στην Β’ΕΣΚΑΝΑ. Την χρονιά 2010-2011 ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Ο.Κ.Ε Ελευσίνας συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΝΑ. Το 2011-2012 επέστρεψε στην ανδρική ομάδα του Πανελευσινιακού ως βοηθός προπονητή του Γιώργου Σκαραφίγκα κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδο στην Α1. Από το 2012 – 2015 είναι πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πανελευσινιακού που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Επίσης από το 2009-2015 ήταν πρώτος προπονητής στις γυναικείες υποδομές του Συλλόγου (Ακαδημίες έως νεανίδες) και το 2014-2015 ανέλαβε το πόστο του υπεύθυνου υποδομών των γυναικείων τμημάτων του Πανελευσινιακού.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού τους ευχαριστεί για τη συνεργασία και το έργο που έχουν επιτελέσει κι εύχεται η νέα χρονιά να είναι μία ακόμα σημαντική σελίδα στο βιογραφικό τους!”.