Συνέχεια στις ανανεώσεις της δίνει ο Π.Σ. Ευκαρπίας, ο οποίος ύστερα από τους Δημήτρη Σουτζόπουλο, Νίκο Δώδο και Ισίδωρο Τσινόπουλο, εντείνει τις προσπάθειές του για να διατηρήσει το βασικό κορμό που τον οδήγησε στη Β’ Εθνική, υπογράφοντας και με τον Κυριάκο Γκόφα. Ο 28χρονος παίκτης, θα συνεχίσει με την ομάδα του Παναγιώτη Αμοιρίδη και στην νέα πρόκληση του να σταθεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Παράλληλα, παρελθόν αποτελούν οι αδελφοί Γιώρτσου. Ο Χρήστος και ο Θανάσης, δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ευκαρπία, με τη διοίκηση του συλλόγου να τους εύχεται τα καλύτερα στη μετέπειτα πορεία τους.

Η ανακοίνωση για τον Κυριάκο Γκόφα:

«Το Δ.Σ. του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ είναι στην ευχάριστη να ανακοίνωση την συνέχιση της συνεργασίας με τον αθλητή Γκόφα Κυριάκο για την περίοδο 2015-2016, και του εύχεται καλή επιτυχία και αυτή την αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση για τους αδελφούς Γιώρτσου:

«Το Δ.Σ. του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Γιώρτσιο Χρήστο και Γιώρτσιο Αθανάσιο τους οποίους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή τύχη στην μετέπειτα πορεία τους».