Μετά τον Φώτη Στυλίδη, ο Έσπερος Πατρών προχώρησε και στην ανανέωση του Δημήτρη Μακρή. Ο 22χρονος φόργουορντ είχε συμβάλει κι αυτός σημαντικά με τη σειρά του στη σπουδαία πορεία των Αχαιών προς την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, επιθυμώντας να ανταποκριθεί στην νέα πρόκληση που θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος.

Ο ίδιος, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Έσπερο, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Ήθελα να παραμείνω και είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Σίγουρα, η σεζόν που έρχεται θα είναι πιο δύσκολη από τη φετινή, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όπως και όσο μου ζητηθεί. Για την ομάδα θα έλεγα ότι στόχος μας είναι να έχουμε πολύ καλύτερη παρουσία σε σχέση με την προ διετίας συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Όμως, ακόμα είναι νωρίς να πούμε περισσότερα, πρέπει πρώτα να δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα ρόστερ των ομάδων για να κάνουμε εκτιμήσεις».

Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης, αναφέρει: «Μέλος της οικογένειας του Έσπερου ΑΟΠΑ παραμένει ο Δημήτρης Μακρής. Ο δυναμικός φόργουορντ θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τονίζοντας ότι η παραμονή του ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε».