Η πρώτη αποχώρηση από τον Χολαργό είναι γεγονός καθώς ο Ανδρέας Ζούκας δεν ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου και αποτελεί παρελθόν από τους “μπλε”. Ο 31χρονος φόργουορντ μεταγράφηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην αθηναϊκή ομάδα και αποτέλεσε έναν από τους παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε ο Σάββας Συμεωνίδης καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό για τη νέα σεζόν αποτελεί ο Θανάσης Γιάννι. Ο 22χρονος γκαρντ αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής πορείας του Χολαργού αφού με την παρουσία του συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική. Ένα προσωπικό πρόβλημα, όμως, ίσως δεν του επιτρέψει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη. Από την πλευρά του, ο προπονητής των “μπλε” θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ αφού αναγνωρίστηκε η συμβολή του στη φετινή επιτυχία.

Εξάλλου, από το κλειστό του Χολαργού αναμένεται να περάσουν αρκετοί νεαροί παίκτες την προσεχή βδομάδα προκειμένου να δοκιμαστούν και σε περίπτωση που πείσουν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή τους.