Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Προμηθέα Χαλανδρίου με τον προπονητή Τάσο Νικητόπουλο, ο οποίος με δήλωση του αναφέρει ότι μετά από έξι χρόνια λύθηκε μια πλήρως επιτυχημένη συνεργασία που έφερε την ομάδα των βορείων προαστίων ως και την Β’ Εθνική. Εκτός αυτού, δεν είναι βέβαιο ότι ο Προμηθέας θα καταφέρει να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα του και να αγωνιστεί τις Εθνικές κατηγορίες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις στους ανθρώπους του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Με μια λιτή δήλωση αποχαιρέτησε τον Προμηθέα Χαλανδρίου ο Τάσος Νικητόπουλος, η συνεργασία του οποίου με την ομάδα λύθηκε την Παρασκευή.

“Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι μας με τον Προμηθέα χωρίζουν αφού μετά από συζήτηση με την διοίκηση για τα έξω αγωνιστικά προβλήματα ( οικονομικά – γηπεδικό ) που αντιμετωπίσαμε τις δύο τελευταίες χρονιές στις εθνικές κατηγορίες δεν υπήρξαν διαβεβαίωσεις για λύσεις στο άμεσο μέλλον .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Π. Βερροιόπουλο που με έφερε στην ομάδα , τον πρόεδρο κ. Βλαχόπουλο και περισσότερο τον έφορο της ομάδας κ.Χαραλαμπόπουλο για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια .

Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχομαι στην ομάδα να βρει λύσεις και να επιστρέψει στις επιτυχίες . “, τόνισε.

Ο κοουτς Νικητοπουλος στα έξι χρόνια που ήταν στον πάγκο της ομάδας πανηγύρισε τρεις ανόδους εκ των οποίων οι δυο συνεχόμενες, πέτυχε πάνω από 100 νίκες, όντας ο πολυνίκης τεχνικός του συλλόγου και κατέκτησε το μοναδικό Κύπελλο ΕΣΚΑ στην ιστορία του συλλόγου.

Τα κατορθώματα του είναι δύσκολο να καταρριφθούν ποτέ αλλά το κυριότερο είναι πως έδειξε τον τρόπο και τον δρόμο για να κατακτήσει μία παρέα παικτών που έπαιζαν στις μικρές κατηγορίες της ΕΣΚΑ, την κορυφή.