Με επίσημη τοποθέτηση του το Στρατώνι παρουσίασε το ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν. Στο τιμόνι θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά ο Γιάννης Χατζούλης και ο Άλκης Μιχαηλίδης ενώ θα συνεχίσουν στην ομάδα ο αρχηγός Γιάννης Δασκαλόπουλος, ο Γιάννης Φλιάτης και ο Γιώργος Πολιτόπουλος.

Παράλληλα η ομάδα καλωσόρισε τους Θεόφιλο Κοτζαγιάννης, Βασίλη Κολοκοτρώνης, Κώστα Δοξάκης, Ραφαήλ Μπέγο, Χάρη Γεωργιάδης, Ηλία Σιδηροηλίας και Βαγγέλη Δημητράκας. Τέλος στην ομάδα δεν θα συνεχίσουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο δέκα αθλητές

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σ. Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Γιάννη Χατζουλη και Άλκη Μιχαηλίδη για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο. Επίσης ανανέωσαν και οι αθλητές :

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Δασκαλοπουλος για 10η συνεχή περίοδο, ο Γιάννης Φλιατης για 4η και ο Γιώργος Πολιτοπουλος για 3η. Τέλος καλωσοριζουμε στην ομάδα τους : Κοτζαγιαννη Θεόφιλο που επιστρέφει στην ομάδα του από την Χαλκηδόνα, Κολοκοτρώνη Βασίλη από τη Γέφυρα, Δοξακη Κώστα από τον Αία Ευόσμου, Μπεγο Ραφαήλ από τον Πολύγυρο, Γεωργιαδη Χάρη από Ιωνικο Ιωνίας, Σιδηροηλια Θωμά από Ιωνικο Ιωνίας και Δημητρακα Βαγγέλη από Ερμή Λαγκαδά.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία”.

Ο Σ. Α. Στρατωνίου θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα στους:

Φλιατη Γιώργο, Λευκαδιτη Σπύρο, Σαμαρά Δημήτρη, Στοιτση Γιώργο, Καραμανωλη Μάνο, Δελιδη Μιχάλη, Σερέτη Τριαντάφυλλο, Σπυρα Τάσο, Πονοπουλο Γιώργο και Κατσουλη Κώστα».