Σκεφτήκαμε να ασχοληθούμε μόνο παρασκηνιακά με το θέμα, αλλά δεν το ‘χουμε… Μύθος (φίλε Γιώργο Κογκαλίδη) όσα λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου για την αφεντιά μας. Το προσκήνιο ήταν για μας μία ζωή η πεμπτουσία του ρεπορτάζ.

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, εδώ και πολύ καιρό “λέει” ότι στην ΑΕΚ, που όντως αποπνέει υγεία στις καλές και στις (ελάχιστες) κακές στιγμές της -χάρη στην γενναιόδωρη στήριξη δύο “Ενωσιτών” με όραμα (Κοτσάτος, Αλεξίου)- έχουν παρεισφρήσει “αεριτζήδες“. Και μάλιστα “αεριτζήδες” με …ερυθρόλευκες αναφορές.  Και δεν αναφερόμαστε στις οπαδικές προτιμήσεις. Δεν είναι ζητούμενο οι οπαδικές προτιμήσεις. Το λιγότερο είναι αυτό. Στους συλλόγους προσφέρουν και μάλιστα ενίοτε πολλά περισσότερα κι από γηγενείς, επαγγελματίες που δεν ασπάζονται τα ίδια σύμβολα.

Ο συγκεκριμένος κύριος εμφανίζεται, εντός ή εκτός έδρας, μονίμως “παρά τω πλευρώ” του βασικού χρηματοδότη. Το ίδιο συνέβη και χθες, στην καλύτερη εφετινή εμφάνιση της ΑΕΚ, όπου παίκτες και προπονητής της ΑΕΚέδωσαν ρέστα” με αντίπαλο τον Έσπερο Πάτρας. Μία απουσία είχε μόνον ο συγκεκριμένος κύριος και είχαμε την αίσθηση, ότι ολοκληρώθηκε πριν αρχίσει η “θητεία” του στην ΑΕΚ.

Με ποιο πρόσχημα προσέγγισε τους “κιτρινόμαυρους” υπεύθυνους, το ξέρουμε… Ξέρουμε και την παραλίγο γκάφα στην οποία πήγε να υποπέσει και πώς αυτοπροσδιορίστηκε σε υψηλά κλιμάκια του χώρου! Δεν ξέρουμε, γιατί οι υπεύθυνοι -εφόσον όλα είναι καλά και ωραία- δεν ανακοινώνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο τη συνεργασία και τη μορφή της συνεργασίας.

Έχουν δικαίωμα οι χρηματοδότες της ΑΕΚ να κάνουν παρέα με τον οποιονδήποτε και να κάθονται μαζί του στο γήπεδο; Προφανώς και έχουν. Όμως, δεν πρόκειται για παρέα! Το ξέρουν και το ξέρουμε. Ξέρουμε κι άλλα