Ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης ήταν ένας από τους κομβικούς παίκτες της πορείας του Ανατόλια στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, με τον νεαρό σέντερ να δικαιώνει το βιογραφικό που τον ακολουθεί και να αποδεικνύει ότι είναι ένας παίκτης με ταλέντο και αρκετές δυνατότητες.

Πλέον, ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές σέντερ κοιτάζει το μέλλον του και παρότι είναι ακόμα νωρίς για το μετεγγραφικό παζάρι, έχει μετατραπεί ήδη σε… μήλον της Έριδος. Ο Σταματογιάννης έχει προσελκύσει το μέλλον αρκετών ομάδων της Β’ Εθνικής, την ώρα όμως που σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο νεαρός έχει δεχθεί κρούση και από ομάδα της Α2, η οποία θέλει τη νέα σεζόν να έχει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα και μάλιστα προτίθεται να δώσει χρόνο και ρόλο στον παίκτη.

Ο 21χρονος “ψηλός” αναμένεται να εξετάσει ενδελεχώς όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και θα αποφασίσει με βάση το ρόλο που θα έχει στο ρόστερ της ομάδας αλλά και το χρόνο που θα βρίσκεται στο παρκέ. Για τον ίδιο προτεραιότητα αποτελεί η ατομική του βελτίωση, η οποία θα περάσει μέσα από το χρόνο που θα έχει στην ομάδα που θα αγωνίζεται.