Στον Ιωνικό Νικαίας έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Κρόνο και την ήττα και πλέον επικεντρώνουνε την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Κρόνο, όπου ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα και έχασε την ευκαιρία για το 6Χ6, με τον γκαρντ φόργουορντ των Νικαιωτών να αναφέρει: «Το ματς με τον Κρόνο ήταν κομβικό για εμάς! Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά διαβασμένος και παρά πολύ εύστοχο. Είχαν 50% στα 3ποντα. Επίσης η άμυνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ κακή δεχόμενη 41 πόντους».

Πλέον στον Ιωνικό κοιτάνε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Φιλαθλητικό, που σύμφωνα με τον Ανδρέα Πετρόπουλο είναι δύσκολο και κρύβει κινδύνους: «Από εκεί και πέρα το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μία πολύ καλή και επιθετική ομάδα! Πιστεύω με το σωστό διάβασμα και με υπομονή θα κερδίσουμε το παιχνίδι και θα πάμε σιγά σιγά προς τα πάνω!»

Τέλος ο εκ των κορυφαίων στην φετινή πορεία του Ιωνικού στο φετινό πρωτάθλημα τόνισε πως: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε!»