Πόσο μακρυά ή πόσο κοντά βρίσκονται το Περιστέρι με τον Αετό, παραμένει ακόμα ανοιχτό, αλλά αν έπρεπε να φωτογραφήσουμε τη στιγμή, θα λέγαμε ότι αυτή τη στιγμή η συμφωνία δεν μοιάζει και τόσο επισφαλής…μάλλον το αντίθετο θα αναφέραμε.

Έτσι, μπορεί το όνειρο των ανθρώπων του ΓΣΠ να είναι η Α2 Εθνική κατηγορία, και στην συνέχεια η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά προς το παρών ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την Β’ Εθνική κατηγορία.

Έτσι εκτός από τους Παπαντωνάκο (έχει ανακοινωθεί) και Κατιάκο, στο στόχαστρο έχει μπει και τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν την φετινή περίοδο στην Α2, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει Περιστέρι, καθώς έχουν φορέσει την φανέλα του. Άμεσος στόχος φαίνεται να είναι ο Νίκος Κόκκαλης, ο οποίος έκανε εκπληκτική σεζόν πέρυσι με τον Αετό, όντας ο δεύτερος σκόρερ του με 14,2 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ στο στόχαστρο είναι και ακόμα δυο παίκτες του Παγκρατίου, μετά τον Κώστα Παπαντωνάκο. Έτσι, ο Κώστας Παπαμάρκος θα ήθελε στην ομάδα του, τους Σωκράτη Ψαρόπουλο, ο οποίος είχε 7,95 πόντους και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, και τον Χρήστο Λάκκα, ο οποίος είχε 6,4 πόσντους και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο.