Έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ο Πολύγυρος και ο Δημήτρης Τσούρμας δεν θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος προπονητής αποχώρησε από την ομάδα της Χαλκιδικής και μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook, έστειλε το εξής αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

«Μετά από τέσσερις χρονιές γεμάτες από πολλά όμορφα συναισθήματα ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από την ομάδα του ΑΟ Πολυγύρου. Φεύγω με ήσυχη τη συνείδηση και με μεγάλη ικανοποίηση αφού τους στόχους που μου είχε θέσει η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου που ήταν αρχικά η άνοδος στη Β΄ Εθνική και η εδραίωση της ομάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία, τους εκπληρώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου στο ακέραιο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα στον όμορφο Πολύγυρο. Σε όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα καθώς και στο φίλαθλο κόσμο που ήταν δίπλα μας, ειδικά στη φετινή δύσκολη χρόνια όπου κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε απίστευτες δυσκολίες λόγω σοβαρών τραυματισμών βασικών παικτών μας. Για το τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω ειδική αναφορά στον άνθρωπο που είναι η ψυχή του μπάσκετ του ΑΟΠ. Κύριε Παραθυρά Φώντα σ ευχαριστώ για όλα. Το μπάσκετ του Πολύγυρου αλλά και γενικότερα της Χαλκιδικής σε χρειάζεται».

«ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ»

Η διοίκηση του Πολύγυρου, έγραψε από τη μεριά της: «Ευχαριστούμε τον κόουτς για ότι προσέφερε αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Δημήτρη θα είσαι πάντα φίλος».