Η πρώτη κίνηση του Πολύγυρου για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι φυσικά η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Πιπιλιάρη.

Ο Πιπιλιάρης θα μείνει στο σύλλογο για έβδομη συνεχόμενη σεζόν. Ο πολύπειρος αθλητής και φέτος αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα για την ομάδα του Πολύγυρου καθώς σημείωσε 12,1 πόντους μ.ο. ανά αγώνα σε συνολικά 21 παιχνίδια που είχε συμμετοχή.

Δείτε την ανακοίνωση του Πολύγυρου:

“Ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν 2020-2021 για το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου έχει ήδη ξεκινήσει.
Η ομάδα μας θα αγωνιστεί και πάλι στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, το οποίο αλλάζει μορφή καθώς θα υπάρξουν τέσσερις όμιλοι, αντί για δύο όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.
Πρώτη κίνηση η ανανέωση της συνεργασίας με τον εμβληματικό ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Πιπιλιάρη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας τον φυσικό αρχηγό της .
Καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση και για τις υπόλοιπες ανανεώσεις, καθώς και για τις νέες προσθήκες, οι οποίες θα σχηματίσουν το παζλ της σαιζόν 2020-2021″.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: