Ο σχεδιασμός της ομάδας του Πολύγυρου για τη νέα χρονιά και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής συνεχίζεται δυναμικά, καθώς ο σύλλογος προχώρησε σε μία ηχηρή μεταγραφική κίνηση, αυτή του Βασίλη Βάλλιου. 

Ο Βάλλιος αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα του Πολύγυρου, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας και στο πρωτάθλημα της Α2. Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ. 

Πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, έπειτα βρέθηκε στον Ιωνικό Διαβατών και από εκεί πρωταγωνιστεί με τον Φίλιππο Βέροιας. Τη νέα χρονιά καλείται να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στη Β’ Εθνική κατηγορία για λογαριασμό του Πολύγυρου.

Δείτε την ανακοίνωση του Πολύγυρου:

“Νέα προσθήκη για την ανδρική ομάδα μπάσκετ είναι ο Βασίλης Βάλλιος. Με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη ο Βασίλης είναι 23 χρονών με ύψος 1,85 και αγωνίζεται στις θέσεις των point και shooting guard.Αγωνίστηκε κατά σειρά παλαιότερα στα παιδικά τμήματα του Π.Α.Ο.Κ., μετέπειτα στον Ιωνικό Διαβατών, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Φίλιππο Βέροιας στα πρωταθλήματα της Β Εθνικής και της Α2.
Βασίλη καλή επιτυχία με την ομάδα μας και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Νέα προσθήκη για την ανδρική ομάδα μπάσκετ είναι ο Βασίλης Βάλλιος. Με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη ο Βασίλης είναι 23…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικoς Ομιλος Πολυγυρου στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020