Φαίνεται πως το Ψυχικό έχει… “χτιστεί” για τα δύσκολα τη φετινή σεζόν αφού δεν σταματά να εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα και την συνέπεια που δείχνει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος στον όμιλο Βορρά της Β’ Εθνικής. Η προχθεσινή αναμέτρηση απέναντι στον Χολαργό αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα αφού οι “κυανοκίτρινοι” κατάφεραν να ξεπεράσουν το κάκιστο ξεκίνημά τους και να πάρουν, εν τέλει, τη νίκη χάρη στο καλάθι του Νίκου Πέττα 0.7” πριν το τέλος.

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Γιώργος Ρεμεντέλας, μίλησε στο basketblog.gr για την επικράτηση επί των “μπλε”, την αντίδραση των παικτών του μετά το α’ δεκάλεπτο, αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Χολαργός λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

“Κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη κατά τη γνώμη μου απέναντι σε μία άκρως επικίνδυνη ομάδα, την μοναδική που μέχρις στιγμής που μας έχει κερδίσει φέτος, προσπερνώντας τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα, που είχαν να κάνουν με τραυματισμούς βασικών μας περιφερειακών παικτών. Παρόλ’ αυτά, για άλλη μια φορά η ομάδα μας έδειξε ότι έχει χαρακτήρα και, παρά το νωθρό ξεκίνημα που επέτρεψε στον Χολαργό να προηγηθεί με μεγάλη διαφορά, καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθουμε στο παιχνίδι και τελικά να το κερδίσουμε στις λεπτομέρειες”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ψυχικού και συνέχισε:

“Τρέφω απεριόριστη εκτίμηση στο μπάσκετ που παρουσιάζει η ομάδα του Χολαργού τη φετινή σεζόν, το οποίο έχει ταυτότητα και οφείλεται καθαρά στη δουλειά του προπονητή, αλλά και στο ότι διαθέτει εξαιρετική περιφέρεια, ικανή στη μέρα της να σμπαραλιάσει οποιαδήποτε άμυνα. Είναι σχετικά πρόσφατο το παράδειγμα του παιχνιδιού του Χολαργού με την ΑΕΚ, όπου η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε μετά βίας στην παράταση”.

Μετά από ερώτησή μας για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Χολαργός, ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας ήταν λακωνικός, αλλά σαφής: “Πάγια τακτική μου είναι να μην ασχολούμαι ποτέ με αυτό το κομμάτι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να βλέπει τα πράγματα με την δικιά του οπτική γωνία. Εμείς προχωράμε νιώθοντας υπερήφανοι για ό,τι έχουμε καταφέρει και τέτοιες ανακοινώσεις μόνο καλό μας κάνουν γιατί μας ατσαλώνουν περισσότερο και μας κάνουν να καταλαβαίνουμε πως έχουμε δημιουργήσει κάτι καλό”.