Είναι ένας από τους μεγαλύτερους «μαχητές» που έχουν εμφανιστεί στα ελληνικά γήπεδα, συνεχίζοντας την προσπάθειά του, παρά τις ουκ ολίγες φορές που έχει διαβεί την πόρτα του χειρουργείου. Ο Λάζαρος Αγαδάκος, ολοκλήρωσε 20 χρόνια από την έναρξη της επαγγελματικής του καριέρας, κατά την οποία έχει αγωνιστεί στους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους. Μεταξύ αυτών, ήταν ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και το Μαρούσι.

Τα τελευταία δύο χρόνια, βρισκόταν στο Κορωπί, βοηθώντας στο να προβιβαστεί η ομάδα στη Β’ Εθνική, καθώς και να παραμείνει σε αυτή. Την νέα σεζόν, ο 36χρονος σέντερ θα παίζει στον Φιλαθλητικό, υπό τις οδηγίες του Τάκη Ζήβα, με το μήνυμα του ιδίου από τον προσωπικό του λογάριασμο στο Facebook να είναι συγκινητικό.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν είκοσι χρόνια ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στο άθλημα που έγινε η ζωή μου. Έζησα χαρές, λύπες, άπειρους φίλους, επίσης άπειρες εμπειρίες. Δεν ξέχασα κανεναν που έγινε “αδερφός” μου στον καθημερινό αγώνα. Σας ευχαριστω όλους που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Συμπαίκτες, αντιπάλους, γιατρούς, προπονητές, γυμναστές. Κυρίως ομως ευχαριστω την οικογένεια μου που στα δύσκολα ηταν πάντα διπλα μου. Για τα νέα παιδια που θέλουν να προσπαθήσουν και πιστεύουν να αντέξουν να συνεχίσουν να βάζουν ψηλά το ελληνικό μπάσκετ σε ολα τα παρκέ του πλανήτη να πω μόνο το εξής. Οτι άσχημο συμβεί στη ζωή σας ποτε μη σκεφτείτε να πάρατησετε την προσπάθεια! Ολα ειναι στο μυαλο.. Live smart, live strong, live complete!»