Με νίκη ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για την ανδρική ομάδα του Α.Σ. Παπάγου. Το συγκρότημα του Σάββα Συμεωνίδη επικράτησε με 79-62 της Νηαρ Ηστ στην Καισαριανή, σε αγώνα για το Κύπελλο Ε.Σ.Κ.Α., κάνοντας πετυχημένη πρεμιέρα στη φετινή σεζόν. Μπορεί μεγάλος στόχος των “Στρατηγών” να είναι η αξιοπρεπής πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι θα υπάρξει αδιαφορία για το θεσμό του Κυπέλλου Αθηνών. Κάτι τέτοιο το έδειξαν, άλλωστε, με τη σημερινή τους νίκη.

Το ματς ήταν ντέρμπι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα μιας και η Νήαρ Ηστ με ηγέτη τον Καραστάματη έδειξε να είναι πιο παθιασμένη.. Ο Παπάγος ανέβασε για λίγο την απόδοση του στο 3ο δεκάλεπτο και με πρωταγωνιστή σε εκείνο το διάστημα τον Γιάννη Γραμματικό (18 πόντοι με 3 τρίποντα) πήρε δίψηφια διαφορά στο σκορ που κατάφερε με ευκολία να διατήρήσει και στην τελευταία περίοδο.

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Βασίλης Εμμανουηλίδης που σημέιωσε 16 πόντους με 2 τρίποντα ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Βασίλης Σιμόπουλος που με οκτώ πόντους κάλυψε επάξια το κενό του αρχηγού Μιχάλη Υφάντη που δεν αγώνιστηκε στο πρώτο ματς της φετινής σεζόν.

Επόμενος αντίπαλος για τον Παπάγο θα είναι ο Προμηθέας Χαλανδρίου σε εκτός έδρας ματς που θα γίνει αργότερα μέσα στη σεζόν.