Οι ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες συνεχίζονται με… αμείωτη ένταση. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου είναι η 4η ομάδα της Γ’ Εθνικής που προβιβάζεται στη Β’ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου, αφού ο Διαγόρας αποσύρθηκε από τις εθνικές κατηγορίες και θα αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Παρασκευόπουλου θα ακολουθήσει τους Ιωνικό Ν.Φ., Ψυχικό και Αετό στην τρίτη τη τάξει κατηγορία καθώς πριν από λίγη ώρα έφτασε στα γραφεία του συλλόγου το επίσημο έγγραφο από την ΕΟΚ που ανακοινώνει τον προβιβασμό των “κόκκινων” στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Έτσι, δύο περίπου βδομάδες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής είχαμε ακόμα μία αλλαγή σκηνικού με τον πίνακα του πρωταθλήματος να τροποποιείται συνεχώς…

Τη θέση του Κρόνου Αγ. Δημητρίου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής θα πάρει ο Εθνικός Πειραιώς ως η πρώτη επιλαχούσα ομάδα του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ομάδα του ΓΣ Διαγόρα Ρόδου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Ως εκ τούτου θα υπάρξουν ανακατατάξεις τόσο στην Β όσο και στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Ο ΓΣ Διαγόρας Ρόδου υποβιβάζεται δυο (2) κατηγορίες, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΤΕ Δωδεκανήσου. Στη θέση του, στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (Όμιλος Νότου), θα συμμετάσχει, έχοντας προτεραιότητα, ο ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου. Ενώ τη θέση του, στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (1ος Όμιλος Νότου), θα πάρει, έχοντας προτεραιότητα, ο Εθνικός ΟΦΠΦ“.