Το φινάλε του α’ γύρου βρήκε τον Αμύντα να κερδίζει εντός έδρας τον Χολαργό με το επιβλητικό 91-53. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ήταν καταιγιστική καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχοντας εκπληκτικά ποσοστά στα σουτ δύο και τριών πόντων έφτασε στην άνετη επικράτηση. Ο Γιάννης Καραμαλέγκος είχε σημαντικό μερίδιο στη νίκη των “πορτοκαλί” καθώς με τους 15π. που σημείωσε κατέγραψε την πιο παραγωγική του βραδιά με τα χρώματα του Αμύντα.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και πήραμε μία διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως λόγω του ότι κάναμε σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Στην επανάληψη ήμασταν αρκετά εύστοχοι και όσο πέρναγε ο χρόνος, η διαφορά ανέβαινε όλο και περισσότερο”, δήλωσε αρχικά ο 19χρονος πλεϊμέικερ σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Χολαργό, για να καταλήξει αναφερόμενος στο αν ο Αμύντας προλαβαίνει να διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την Α2 κατηγορία:

“Σίγουρα υπάρχει χρόνος. Από εδώ και πέρα θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών. Στο δεύτερο γύρο έχουμε όλα τα ντέρμπι στην έδρα μας, οπότε θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε όλα και, παράλληλα, να ελπίζουμε σε ενδεχόμενα “στραβοπατήματα” κάποιων ομάδων για να τα εκμεταλλευτούμε και να αναρριχηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα”.