Είμαστε εμείς κακοί τώρα; Ο Ηρακλής (μάλλον) γλίτωσε. Προπονήθηκε στην Θεσσαλονίκη και καταφτάνει σε λίγο στα Τρίκαλα. Μπορεί και να έφτασε. Η ΑΕΚ δεν γλίτωσε. Βρίσκεται από χθες στα Τρίκαλα.

Αναγκάστηκε (τι μπορούσε να κάνει;) να πει το “ναι” και προπονήθηκε πριν από λίγο στο μισό… γήπεδο (κατά άλλους που είναι καλύτεροι στην γεωμετρία, στο… ένα τρίτο), όπως “προδίδει” και το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Στο άλλο μισό… είχε αγώνες κικ μπόξινγκ εξ ου και το ρινγκ! Δεν ξέρουμε αν είναι υποχρεωτικό εκ του κανονισμού να προπονούνται οι ομάδες την παραμονή στο κλειστό, όπου θ’ αγωνιστούν, αλλά λόγοι ηθικής τάξεως σίγουρα το επιβάλλουν.

Κατά τ΄ άλλα, ο κ. Τάκης Τσαγκρώνης και η ΕΟΚ “δικαιούνται” να “καυχιούνται” για την αδιαμφισβήτητη “επιτυχία” της επιλογής τους, για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρουν οι Τρικαλινοί. Ίσα-ίσα, που κάνουν τα πάντα, στο μέτρο του δυνατού, για να ικανοποιήσουν τους πάντες.

Και για να μην ξεχαστούμε: Αύριο (16:30, ΕΤ-1), είναι προγραμματισμένος ο αγώνας μπαράζ ανόδου στην Α2, μεταξύ Ηρακλή και ΑΕΚ. Μέχρι να ξεκινήσει έχουμε καιρό ακόμα. Και κάτι άλλο: Η πόλη των Τρικάλων έχει κατακλυστεί από οπαδούς της ΑΕΚ, μέλη της Original 21, οι οποίοι έχουν πανελλαδική συνδιάσκεψη στην πόλη. Όχι, κατ’ ανάγκη, επειδή αύριο διεξάγεται ο αγώνας μπαράζ. Κάποιοι εξ αυτών υποδέχτηκαν την ομάδα στο κλειστό όπου έγινε η προπόνηση. Αφού δεν μπορούν να την δουν αύριο στο μπαράζ των 90 θεατών (ελέω ΕΟΚ και Αστυνομίας) κάτι είναι κι αυτό. Το ευχάριστο είναι, ότι στην πόλη επικρατεί ηρεμία…