Ο Παπάγος μπορεί την περασμένη σεζόν να μην κατάφερε να παραμείνει στην Α2, όμως πλέον θέλει να κοιτάξει μπροστά με τη διοίκηση του συλλόγου να θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει και της προσεχούς σεζόν.

Υπό αυτό το πρίσμα και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τόσο του Κώστα Κεφαλά όσο και του Δήμου Αγγελόπουλου. Ο Κώστας Κεφαλάς είναι μόλις 23 ετών με ύψος 1,94 και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους γκαρντ της κατηγορίας και παρά το νεαρό της ηλικίας του  έχει αρκετές παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Δούκα και ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΝ Κηφισιάς έχοντας ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα, μιας και μέτρησε 11 πόντους κατά μέσο όρο. 

Από την άλλη εμπειρία αναμένεται να προσδώσει ο Δήμος Αγγελόπουλος στη γραμμή των ψηλών με τον 33χρονο σέντερ να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μετά από μία εξαιρετική σεζόν που διήνυσε φορώντας την φανέλα του Γλαύκου. Ο Αγγελόπουλος ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά στην άνοδο της ομάδας, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει παραστάσεις από την Α1 και την Α2..

Οι συζητήσεις της διοίκησης με τους δύο παίκτες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός των επόμενων ωρών να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι δύο έμπειροι παίκτες να ζήσουν την ατμόσφαιρα του “Σαλούν” τη νέα σεζόν.