Έπειτα από δύο χρόνια μακριά από την ομάδα για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους ο Βασίλης Τζήμας επέστρεψε στον Πρωτέα Γρεβενών!

Ο έμπειρος αθλητής τέθηκε λοιπόν ξανά στη διάθεση του Γιάννη Χασιώτη και θα αποτελέσει την 4η φετινή προσθήκη που θα έχει η ομάδα των Γρεβενών μετά τους Πέτρο ΓρίψιοΘανάση Σιπητάνο και Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Πρωτέας έχει κρατήσει επίσης από πέρυσι τους Αλέξανδρο Κλωνάρα, Γιώργο Παλάσκα, Παναγιώτη Μαλλιούρα και Νίκο Μπόζιαρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Oι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουνε, δεν ραγίζουν, δε λυγίζουν, δεν παλιώνουνε ‘’. Με τους στίχους αυτούς η μεγάλη οικογένεια του Φ.Ο. ‘’ ΠΡΩΤΕΑΣ ‘’ ΓΡΕΒΕΝΩΝ καλωσορίζει την επιστροφή του Βασίλη Τζήμα στην αγαπημένη του ομάδα, μετά από δύο χρόνια απουσίας για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. Ο Βασίλης , με την εμπειρία και την εκτελεστική του δεινότητα , αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στους στόχους που έθεσαν από κοινού διοίκηση και τεχνική ηγεσία για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 , αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες της νέας ομάδας που κτίζεται».