Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν ξεκινά δειλά δειλά στο Χολαργό καθώς μετά την επικύρωση της παραμονής του κόουτς Σάββα Συμεωνίδη, σειρά παίρνουν οι παίκτες που απάρτιζαν το φετινό ρόστερ. Ο έμπειρος προπονητής δεν επιθυμεί να γίνουν πολλές αλλαγές προκειμένου να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και, εν συνεχεία, να γίνουν λίγες, αλλά ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

Οι “μπλε” ξεκίνησαν τις συζητήσεις των ανανεώσεων με τον Λάρυ Τασσόπουλο, με το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών να είναι καταρχήν θετικό. Η διάθεση που υπάρχει από αμφότερες πλευρές είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, κάτι το οποίο πρέπει να φανεί και στην πορεία. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο όσον αφορά τις αποχωρήσεις και τις ανανεώσεις αφού προς το παρόν το τοπίο είναι αρκετά θολό σχετικά με το ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι θα πουν “αντίο”.

Εξάλλου, οι “μικρές” ομάδες του Χολαργού ξεκινούν προπονήσεις μεταβατικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του: “Ο Κ.Ο. Χολαργού ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων μεταβατικής περιόδου για τα τμήματα Εφηβικού (Α’ κατηγορία) έτη 1995, 96, 97 και UNDER 22 έτη 1992, 93, 94″.