Ο Πανερυθραϊκός ήταν ο νικητής του 1ου τουρνουά “Δημήτρης Ραχωβίτσας” που διεξήχθη στο κλειστό της Κοκκινιάς και διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, καθώς επικράτησε της Νίκης Αμαρουσίου με 81-73, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες βρισκόταν συνεχώς κοντά στο σκορ, με την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή να αποδεικνύεται καλύτερη στο φινάλε και να κατακτά το τρόπαιο. 

Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης το Μαρούσι, μπροστά σε αρκετούς φίλους του, επικράτησε άνετα του Δούκα με 73-49, σε ένα παιχνίδι που η διαφορά έφτασε και το +27 (73-46). 

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η βράβευση των δύο ομάδων του τελικού, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, ενώ ο Δημήτρης Χουχουλής συγκίνησε με την ομιλία του αλλά και την κίνησή του να απονείμει μία φανέλα του Πανερυθραϊκού στη γυναίκα του Δημήτρη Ραχωβίτσα. Ο γιος και προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου έδωσε τη μπάλα των αγώνων στο δήμαρχο Αμαρουσίου. Και επειδή το τουρνουά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, από τα έσοδα μαζεύτηκαν 1.700 ευρώ για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο οποίο διετέλεσε διευθυντής ο Δημήτρης Ραχωβίτσας.