Ο Μίλων μετά τα ζητήματα που είχαν προκύψει τις προηγούμενες εβδομάδες συνεχίζει ακάθεκτος τον σχεδιασμό του, με στόχο να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Β’ Εθνική και θα παλέψει για την άνοδο στην Α2. Yπό αυτυό το πρίσμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Μελισσαράτου, οποίος έχει μακρά θητεία στην Α2, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α1. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο κυριαρχικούς ψηλούς της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, την στιγμή που ήταν από τους κύριους συντελεστές της εξαιρετικής πορείας του Ολυμπιακού Β’ και του Τρίτωνα τις τελευταίες σεζόν.

Χαρακτηριστικό ήταν ότι από την φυγή του Μαυροκεφαλίδη και μετά αποτέλεσε τον ¨πύργο” της ομάδας των Σεπολίων και ήταν ένας από τους λόγους που το συγκρότημα του Μιχελάκου έφτασε ένα παιχνίδι πριν την άνοδο στην Μπάσκετ Λιγκ. Τέλος ο 29χρονος ψηλός φέτος μέτρησε 11,3 πόντους (64,3% δίποντα, 47,4% τρίποντα), μαζεύοντας παράλληλα 5,7 ριμπάουντ ανά βραδιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Πέτρος Μελισσαράτος από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος (γενν. 1993, ύψος: 2.06) με τη μεγάλη εμπειρία και τη δυναμική παρουσία του αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους φίλους της ομάδας μας και να βοηθήσει αποτελεσματικά στους στόχους του Μίλωνα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Τρίτωνα στο Πρωτάθλημα της Α2 ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Β, Καστοριά, Παπάγου, Πανιώνιο, Ψυχικό, ΑΕΝΚ και Περιστέρι.

Εκ μέρους της οικογένειας του Μίλωνα, Πέτρο καλωσόρισες και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του ίδιου: 

 ” Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή το γεγονός ότι θα φοράω τη φανέλα της ιστορικής ομάδας του Μίλωνα. Ο σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, κάνει τρομερή δουλειά, διψά για μπάσκετ και διακρίσεις και με όλες μου τις δυνάμεις θα συμβάλλω για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση. Ιδιαίτερη χαρά μου είναι που θα συνεργαστώ ξανά με έναν από τους καλύτερους προπονητές, τον Νίκο Καραγιάννη και εύχομαι να έχουμε υγεία και να απολαύσουμε μπάσκετ και επιτυχίες”.

 
μπάσκετ