Η δύναμη της έδρας έκανε και πάλι την εμφάνισή της χθες για την Ένωση Ιλίου καθώς με τη νίκη επί της Νήαρ Ηστ (67-62) διατηρήθηκε αλώβητο το κλειστό του Ιλίου. Η ομάδα του Φώτη Καρακώστα πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα χωρίς, όμως, να καταφέρει να την γιορτάσει όπως ήθελε αφού ένας τραυματισμός περιόρισε τη χαρά των νεοφώτιστων.

Οι νεοφώτιστοι διατήρησαν την απόσταση που τους χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τα… μαντάτα από τη χθεσινή αναμέτρηση δεν είναι τα πλέον ευχάριστα. Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Ροδοστόγλου υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να δει από τον πάγκο την προσπάθεια των συμπαικτών του στο δεύτερο μέρος.

Το ιατρικό τιμ των “μπλε” δεν έχει αποφανθεί ακόμα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του έμπειρου γκαρντ, κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο. Έτσι, ο κόουτς Φώτης Καρακώστας κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα” αφού δεν ξέρει αν θα τον έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανερυθραϊκό.