Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Βασίλης Ράλλης στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ίκαρου Νέας Σμύρνης για την διαιτησία, ανεβάζοντας ένα video στην προσωπική του σελίδα στο facebook, τονίζοντας προς όλους να σεβαστούν το άθλημα.

Αναλυτικά ο προπονητής των πρωτοπόρων ανέφερε: «Επειδή έχει πολύ πρωτάθλημα ακόμα, δεν θα μπω σε ανάλυση. Και επειδή σέβομαι.Όποιος καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι δεν πειράζει. Στο χειρότερο μας φετινό παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια. Είναι δεύτερο ματς φέτος, που ο αντίπαλος κερδίζει φάουλ στην λήξη, είτε για να κερδίσει είτε για να ισοφαρίσει. Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε άλλη έδρα της Ελλάδας, τα τελευταία 5 χρόνια, θυμίστε μου σας παρακαλώ.

Επίσης, σας παρακαλώ, πείτε μου αν θυμάστε έναν προπονητή, που να δίνουν τέτοιο φάουλ στο τέλος εις βάρος της ομάδας του, στην έδρα του και αυτός να δίνει το χέρι του στον διαιτητή.

Σεβαστείτε εσείς το άθλημα πρώτα, που το υπηρετείτε και μετά κοιτάξτε γύρω σας. Αυτοκριτική κύριοι».

Επειδή έχει πολύ πρωτάθλημα ακόμα, δεν θα μπω σε ανάλυση. Και επειδή σέβομαι. Όποιος καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι δεν πειράζει. Στο χειρότερο μας φετινό παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια. Είναι δεύτερο ματς φέτος, που ο αντίπαλος κερδίζει φάουλ στην λήξη, είτε για να κερδίσει είτε για να ισοφαρίσει. Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε άλλη έδρα της Ελλάδας, τα τελευταία 5 χρόνια, θυμήστε μου σας παρακαλώ. Επίσης, σας παρακαλω, πείτε μου αν θυμάστε έναν προπονητή, που να δίνουν τέτοιο φάουλ στο τέλος είς βάρος της ομάδας του, στην έδρα του και αυτός να δίνει το χέρι του στον διαιτητή. Σεβαστείτε εσεις το άθλημα πρώτα, που το υπηρετείτε και μετά κοιτάξτε γύρω σας. Αυτοκριτική κύριοι.

Δημοσιεύτηκε από Βασίλης Ράλλης στις Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016