Ολοκληρώνεται μια εξαιρετική χρονιά αύριο (Κυριακή 15/5) για το Ηράκλειο, το οποίο υποδέχεται στα «Δυο Αοράκια» την Ένωση Ιλίου, και μπορεί να αισθάνεται πικραμένο, γιατί το μόνο που του απομένει να διεκδικήσει την 3η θέση, σε ένα πρωτάθλημα που στο μεγαλύτερο του μέρος ήταν στην κορυφή. Ο Βασίλης Ράλλης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, τόνισε ότι αισθάνεται πολύ περήφανος για τα παιδιά του, προσθέτοντας ότι μεγαλύτερο κέρδος και από τις νίκες ήταν οι καινούργιοι φίλαθλοι που δημιούργησε η ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Αύριο είναι το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι, σε μια ονειρεμένη χρονιά, με ανεπανάληπτα συναισθήματα. Ίσως μένει μια πίκρα για το τέλος, αλλά προσωπικά γνωρίζοντας πως – πότε και με τι δυσκολίες φτιάχτηκε αυτή η ομάδα είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ περήφανος για τα παιδιά μου, για την διοίκηση και τους συνεργάτες μου. 
Είμαστε ίσως η πρώτη επαρχιακή ομάδα με τόσες εκτός έδρας νίκες, που δεν ανεβαίνει κατηγορία απευθείας, μια ομάδα που ταξίδευε αυθημερόν για 14 εκτός έδρας παιχνίδια, μια ομάδα που δεν χάρισε σε κανέναν και δεν της χαρίστηκε κανείς. Προσπαθήσαμε για το ακατόρθωτο, δεν τα καταφέραμε άμεσα, ίσως τα καταφέρουμε έμμεσα. 
Σας περιμένουμε στο “σπίτι” μας αύριο, για τον αποχαιρετισμό, για ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς, για ένα τελευταίο χειροκρότημα για τους δικούς μας μικρούς ήρωες.  
Η μεγαλύτερη επιτυχία μας φέτος δεν ήταν οι νίκες, ήταν οι καινούριοι φίλαθλοι που δημιουργήσαμε, το γεμάτο παιδιά κλειστό γυμναστήριο και τα γεμάτα χαρά πρόσωπα που έφευγαν απ το γήπεδο, ανυπομονωντας για την επόμενη φορά.. 
Σας ευχαριστούμε πολύ..»