Μία ακόμα αλλαγή προπονητή έλαβε χώρα στα εθνικά πρωταθλήματα, με τον Κρόνο αυτή τη φορά να είναι η ομάδα που αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Φώτη Καρακώστα, με αποτέλεσμα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του basketblog.gr ο εκλεκτός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας είναι ο Κώστας Ρουμελιώτης. Ο Ρουμελιώτης θεωρείται ένας από τους πλέον έμπειρους προπονητές των εθνικών πρωταθλημάτων, έχοντας στο βιογραφικό του την άνοδο της Καρδίτσας στην Α2. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς στον πάγκο του Κορωπίου, στη θητεία του οποίου η ομάδα ανέβηκε βαθμολογικά και πάλεψε για την άνοδο, όμως αποχώρησε πριν το φινάλε, με την ομάδα στο τέλος να υποβιβάζεται.

Ο Ρουμελιώτης είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στο στόχαστρο ομάδων, τόσο αυτών που βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή, όσο ακόμα και σε ομάδων που σκέφτονταν την αλλαγή προπονητή. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Κρόνο και τον έμπειρο τεχνικό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.