Σε μια δύσκολη έδρα θα δοκιμαστεί την προσεχή Κυριακή (17/4, 5μ.μ.) ο Ιωνικός Νικαίας, καθώς θα αναμετρηθεί με τον Παπάγο, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι Νικαιώτες έπειτα από την ήττα στον Άγιο Δημήτριο από τον Κρόνο επέστρεψαν απέναντι στο Κορωπί στα θετικά αποτελέσματα.

«Θέλουμε να είμαστε σοβαροί ως το τέλος του πρωταθλήματος για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, η ομάδα δουλεύει συγκεντρωμένα και σοβαρά και αυτό που θέλουμε είναι να αποφύγουμε τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον Κρόνο για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τον Παπάγου» υποστήριξε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σίσκος.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, ο αντίπαλος έχει ένα επιπλέον «όπλο» στην επίθεση στην διάθεση του, τον Διαμαντόπουλο που δεν αγωνίζονταν το προηγούμενο διάστημα» συνέχισε ο Σερραίος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου και συμπλήρωσε: «Θα μελετήσουμε στο βίντεο τις αδυναμίες του αντιπάλου και εκεί πάνω θα «χτυπήσουμε» για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα».