Ο προπονητής των Ικάρων Σερρών, Κώστας Σίσκος, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στα Φάρσαλα για την Β’ Εθνική, αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης, λέγοντας τα καλύτερα για τους παίκτες του.

«Ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου και πήραμε μια σημαντική διαφορά. Μετά όμως… Τι να πω… οι αριθμοί τα λένε όλα. 31 βολές δόθηκαν στα Φάρσαλα, 12 εκ των οποίων στο δεύτερο δεκάλεπτο από τους 18 πόντους που σκοράρανε συνολικά οι αντίπαλοί μας σε αυτή τη περίοδο, ενώ εμείς σουτάραμε 17 βολές σε όλο το παιχνίδι. Οι αθλητές μου είναι παλικάρια. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς για το σημερινό παιχνίδι. Ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι στην άμυνα κι εφάρμοσαν πιστά όσα τους ζήτησα. Οι προπονητές της Β’ Εθνικής προετοιμάζουμε κάθε εβδομάδα τις ομάδες μας, βλέπουμε σε βίντεο τις άλλες ομάδες, τα συν, τα πλην, το πως συμπεριφέρονται οι παίκτες κλπ.

Αναρωτιέμαι όμως, αυτό το κάνουν οι διαιτητές στις 3-4 μέρες που έχουν στη διάθεσή τους; Διότι κι αυτοί πρέπει να έχουν εικόνα από τις ομάδες, αν κάποιος παίζει βρώμικα, το πως αντιδράει στο γήπεδο. Αν όχι θα πρέπει να το κάνουν το συντομότερο δυνατό. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο φέτος. Φτάνουμε κοντά στη νίκη και μας κόβουν τα φτερά. Όλα αυτά τα λέω όχι επειδή θέλω να διασφαλίσω στη θέση μου ως προπονητής. Πρωταγωνιστές είναι οι καλαθοσφαιριστές, όχι οι διαιτητές. Θέλω το 50-50 στο γήπεδο και μόνο αυτό. Δεν θέλω να μας ευνοήσει κανένας. Εμείς κάνουμε τη προσπάθειά μας και θα δουλέψουμε σκληρά και για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Χαλκηδόνα».