Η σπουδαία νίκη του Διαγόρα επι του Πανερυθραικού, τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην Α2, παρ’ όλα αυτά ο Σπύρος Σαμόλης ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του και όπως ανέφερε, η δουλειά μέσα στο παρκέ είναι αυτή που θα φέρει… χαμόγελα στο τέλος.

“Απο την αρχή του πρωταθλήματος θέλαμε, ακόμα και όταν δεν είχαμε κάνει καλό ξεκίνημα, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αλλά ακόμα και τώρα που έχουμε 11 σερί νίκες, ο πήχης δεν είναι χαμηλά είναι εκεί που πρέπει ώστε να πάρουμε την δεύτερη προνομιούχο θέση, αλλά προχωράμε με τα κεφάλια σκυμένα πιστεύοντας στη δουλεία μας και μονο. Απο κεί και πέρα θεωρώ οτι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε. Υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα αλλά θέλω να πιστευώ οτι κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας, αφου έχουμε εντός έδρας τον Ιπποκράτη και τον Τρίτωνα και βλέπουμε για τον Ιωνικό”.

Για την αναμέτρηση με τον Πανερυθραικό, είπε: “Η Ερυθραία είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητικό τιμ. Αυτό που δουλέψαμε όλη τη βδομάδα είναι να έχουμε σωστό ρυθμό, να είμαστε σκληροί στην άμυνα και πιστεύω τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό γι αυτό και κερδίσαμε χωρίς να κινδυνέψουμε ιδιαίτερα”.