O Πιερικός προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ευκαρπία για την 10η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Στέλιου Χατζηιωάννου θέλει, μετά την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στην Ανατόλια, να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με τον βοηθό προπονητή, Μιχάλη Σαραπτσή, να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως ο Πιερικός προετοιμάζεται δυναμικά με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Προερχόμαστε από πολύ δύσκολη και αγχωτική όπως εξελίχθηκε νίκη κόντρα στο Ανατόλια και καλούμαστε να κάνουμε στην Ευκαρπία την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Μάλιστα, σε μια ομάδα που η έδρα της δείχνει να είναι η δύναμή της. Έχουμε μπει από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο γήπεδο για να προετοιμαστούμε δυναμικά και ανάλογα ώστε να υπηρετήσουμε τον στόχο αυτόν και να τον πετύχουμε. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων μικρές. Όλοι μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Έτσι το βλέπουμε και έτσι προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι”.