Ο μάνατζερ του Αετού Αθηνών, Μάκης Σωφρονιάδης, μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για την “ιστορική ευκαιρία” της ομάδας του Αγίου Παντελεήμονα, η οποία την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ. Ο κ. Σωφρονιάδης δήλωσε:

“Δεν θα πάμε στη Ζωφριά για να χάσουμε. Θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη. Σεβόμαστε απόλυτα την μεγάλη μας αντίπαλο στο συγκεκριμένο ματς. Είναι προφανές ότι συζητάμε όλοι εμείς το γεγονός της -μεταξύ μας- αναμέτρησης Είναι ιστορική η στιγμή. Είναι τιμή μας, που θα αντιμετωπίσουμε την μεγάλη ΑΕΚ.

Οι παίκτες μας όμως αντιμετωπίζουν το ματς με την ίδια σοβαρότητα, που δείχνουν σε όλους τους αγώνες. Και έτσι πρέπει. Είδαν την ΑΕΚ σε βίντεο. Συνεχίζουν την προετοιμασία τους κανονικά. Δεν είναι και φρόνιμο να τους προσθέσουμε επιπλέον άγχη. Θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί την Κυριακή. Αν νικήσουμε καλώς. Αν χάσουμε, προχωράμε…”.

Ο κ. Σωφρονιάδης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αλλαγής στόχων (σ.σ. αν δηλαδή τεθεί θέμα ανόδου έστω μέσω της διαδικασίας του μπαράζ), καθώς η ομάδα του πραγματοποιεί αξιοπρόσεκτη πορεία στη Β’ Εθνική και προφανώς δεν ανέβηκε για να πέσει. Τι απάντησε ο παράγοντας του Αετού: “Ας τελειώσει με το καλό ο πρώτος γύρος και θα δούμε. Θα κάνουμε ταμείο. Αρχικός στόχος παραμένει να σωθούμε νωρίς. Αν χρειαστεί επαναπροσδιορισμός στόχων θα δείξει…”

Και κατέληξε ο κ. Σωφρονιάδης: “Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ουσιαστικά είναι και η έδρα μας. Αναγκαζόμαστε και παίζουμε στου Στρέφη. Έχουμε ένα παράπονο, ότι ο κόσμος της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα δεν αγκαλιάζει όσο θα θέλαμε την προσπάθεια, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Είναι τιμή μας, που εκπροσωπούμε μία ευαίσθητη περιοχή, με τις γνωστές σε όλους παθογένειες να τη βάλλουν καθημερινά. Εμείς θα παλεύουμε“.