Η 4η συνεχόμενη ήττα από τον ΕΦΑΟΖ έριξε τα Μελίσσια στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Τα επόμενα δύο παιχνίδια, λοιπόν, στην Κρήτη με τον ΟΦΗ (19/12, 17:00) και τον Κρόνο εντός έδρας (22/12, 17:00) είναι πάρα πολύ σημαντικά για τη νεανική ομάδα του Αλέκου Δάγλα

«Εχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα δύο πολύ δύσκολα ματς τα οποία όμως μπορούν να μας δώσουν λίγο οξυγόνο. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτά. Είμαστε μία ομάδα νέα, με νέα παιδιά, καλούς προπονητές, όπου δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και αυτό δεν θα αργήσει να βγει στο γήπεδο», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΚΑΟ ο Ευγένιος Σεργιένκο, που έπειτα από εννέα αγώνες είναι ο 4ος σκόρερ της ομάδας με 84 πόντους (9,3 μ.ό.).

Όσον αφορά στην ήττα της περασμένης Κυριακής (12/12) από τον ΕΦΑΟΖ, ο Σεργιένκο τόνισε: «Ήταν ένας αγώνας για εμάς που είχε τον χαρακτήρα του πρέπει, καθώς βρισκόμαστε σε ένα οριακό και πολύ δύσκολο σημείο. Δυστυχώς δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν, ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες με κάποιες λάθος επιλογές που πήραμε στο τέλος. Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του ΕΦΑΟΖ, η οποία έχει ένα παρόμοιο project με αυτό των Μελισσίων. Νέα παιδιά, ταλαντούχα, 17-18 χρονών».