Aλλάζουν ρότα στην ΑΕΚ. Πιστοί (μέχρι και χθες) στο δόγμα “ΑΕΚ είμαστε” και “δεν μιλάμε για τη διαιτησία” το τήρησαν με ευλάβεια, παρότι “εν οίκω” γκρίνια υπήρξε για την αντιμετώπιση των διαιτητών σχεδόν σε όλα τα ματς. Ο Αλέξης Αλεξίου, προεδρεύων της διοικούσας επιτροπής, αρνιόταν την “γροθιά στο μαχαίρι”.

Τα φαλτσοσφυρίγματα Κώστα Ζακεστίδη στο Ψυχικό άλλαξαν, όμως, την “ατζέντα” στην “Ένωση”.  Ο κ. Αλεξίου έβαλε ευθέως χθες κατά της διαιτησίας, ενώ μέσω της “ΩΡΑΣ των σπορ” σήμερα απέστειλε μήνυμα προς δύο κατευθύνσεις (προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ και τον κόσμο της ΑΕΚ). Ο κ. Αλεξίου είπε: “Δεν υπάρχει απογοήτευση σήμερα (χθες). Υπάρχει θυμός. Οι στόχοι μας θα επιτευχθούν. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο. Όλη η ΑΕΚ ταλανίζεται, ακόμη και στο ποδόσφαιρο και αλλού, αλλά η ΑΕΚ παραμένει τεράστιο μέγεθος. Αυτό πρέπει να μάθουν ορισμένοι. Δεν θα τους περάσει! Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Α1. Θα τα λέμε στην Α1. Προχωράμε…”

Αν θα επιμείνει στην πολιτική υψηλών τόνων ο κ. Αλεξίου; Θα δείξει. Άνθρωπος “λόου προφάιλ” ο ίδιος, όπως και ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο οποίος χθες αποχώρησε άρον-άρον από το Ψυχικό, βρίσκεται υπό σκέψιν. Το βέβαιο είναι, ότι αμφότεροι πιστεύουν  στην ομάδα τους, αλλά και στην (πανάκριβη) αποστολή που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας. Μόνο που είναι αποφασισμένοι να την προστατεύσουν με όποιο κόστος…