Σε μία εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία συμμετείχε η Ένωση Ιλίου την Τρίτη (25/9), παρά την κακοκαιρία. Συγκεκριμένα η ομάδα συμμετείχε στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Ιλίου.

Είκοσι νεαροί αθλητές της ομάδας έδωσαν το παρόν και μετέφεραν το μήνυμα της ανάγκης για ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μπορεί ο καιρός να μας ξάφνιασε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, αλλά η εκπροσώπηση του συλλόγου μας στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών μετά από την ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Ιλίου, ο οποίος αναδεικνύει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, ήταν δυναμική.

Είκοσι νεαροί αθλητές μας μαζί με τους γονείς και την προπονήτριά τους μετέφεραν με τις δάδες τους στους δρόμους της πόλης μας το μήνυμα της ανάγκης για ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία αποτελεί κριτήριο ζωής για πολλούς συνανθρώπους μας.

Η ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης των παιδιών είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους του συλλόγου μας, γι’αυτό με κάθε ευκαιρία προσπαθούμε να προωθούμε στους αθλητές μας τις αρετές του εθελοντισμού.
Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος μας είναι πρωτοπόρος στη δωρεά μαλλιών στη Δυτική Αττική, έχει μακρά παράδοση στη διοργάνωση φιλανθρωπικών αγώνων για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού και ανταποκρίνεται σταθερά σε όλες τις κλήσεις του Δήμου Ιλίου για στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και ευελπιστούμε να βλέπουμε διαρκώς αυξανόμενο τον αριθμό των συμμετεχόντων σε ανάλογες εκδηλώσεις, για να καταστήσουμε το μήνυμά μας ακόμα πιο ηχηρό».