Η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής κόντρα στη Μεταμόρφωση Βόλου έχει χαρακτήρα “τελικού” για τον Πιερικό Αρχέλαο. Και όχι άδικα, αν αναλογιστούμε πως οι “μελανόλευκοι” ψάχνουν το δίποντο που θα τους “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα τους δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουν κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος έχοντας καλύτερη ψυχολογία.

Δυνατότητα για νέες απώλειες δεν υπάρχει, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε ανταγωνιστή στη “μάχη’ της παραμονής, κάτι που τόνισε με δηλώσεις του και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία. Η προετοιμασία μας μέχρι στιγμής γίνεται με αρκετά προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου μας θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου και κατέληξε:

“Περιμένουμε τη βοήθειά του με την προσέλευσή του, για να μπορέσουμε έτσι να ανταπεξέλθουμε θετικά απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει αξιόλογο ρόστερ και που προέρχεται από μια σημαντική νίκη που έκανε την περασμένη Κυριακή. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας“.