Δεν έφτανε το άγχος (για την εξέλιξη του δραματικού αγώνα με Χολαργό) οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι έβλεπαν και τις άδειες εξέδρες του κλειστού της Ζωφριάς και πλακωνόταν η ψυχή τους! Παράλληλα, κάνουν σκέψεις. Εδώ και καιρό κάνουν σκέψεις. Η ΑΕΚ δεν μένει  στη Ζωφριά και την ερχόμενη περίοδο, παρά τις καλές σχέσεις της με τον δήμο Φυλής.

Το κλειστό της Ριζούπολης μοιάζει το επικρατέστερο γήπεδο για να “στεγάσει” τα όνειρά της ΑΕΚ μέχρι και την επιστροφή στην Α1. Ενδεχομένως, να εξεταστούν κι άλλες περιπτώσεις. Ενδεχομένως, να “κτυπήσουν” ξανά την πόρτα του συντοπίτη Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Θα δείξει.  Είναι γεγονός, ότι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ φέτος “δεν νιώθουν έδρα”.

Ειδικά, χθες για πρώτη φορά στα χρονικά η ΑΕΚ… έχασε τη μάχη της εξέδρας, καθώς οι φίλοι του Χολαργού ακούγονταν περισσότερο στο γήπεδο. Η δυσκολοχώνευτη Β΄ Εθνική είναι μία αιτία. Η ταυτόχρονη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕΚ είναι άλλη αιτία. Η απομακρυσμένη Ζωφριά είναι άλλη αιτία… Και η βασική για τους “κιτρινόμαυρους”…