Η σκληρή αντίδραση της Χριστίνας Αμερικάνου (κατά όσων διοίκησαν την ΑΕΚ και όχι μόνο) σχετικά με την ανοικτή πρότασή μας, που αφορούσε στο κλειστό “Γιώργος Αμερικάνος”, ευαισθητοποίησε τον Νίκο Γεωργαντζόγλου.

Ανεξάρτητα από την ουσία των όσων κατέγραψε στον διαδικτυακό χώρο της κόρης του “Παγκόσμιου”, πιστώνεται στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ η αντρίκεια στάση του, παρότι ηγήθηκε της εταιρίας για μόνο μία περίοδο.

Ο κ. Γεωργαντζόγλου έγραψε μεταξύ άλλων: “Χριστίνα, σέβομαι το παράπονο που έχεις, αλλά δεν θέλω να μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Οι διοικήσεις από το 2011 και μετά είχαν και έχουν βαρύ φορτίο να ξανανεβάσουν την ομάδα, οπότε πρέπει να τους δώσεις ένα ελαφρυντικό. Να ξέρεις ότι είχαμε σκοπό να τιμήσουμε την οικογένειά σας σε περίπτωση, που ανεβαίναμε στην Α1 και γι’ αυτό προσωπικά είχα σκοπό το τελευταίο περσινό ματς με τη Νέα Κηφισιά να παιχτεί στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσουμε τον πατέρα σου.

Θέλω να μας συγχωρέσεις εσύ και η οικογένειά σου, που ακόμα δεν το κάναμε αυτό, αλλά να ξέρεις ότι τον πατέρα σου τον αγαπάμε πολύ. Θα του δώσουμε το όνομα του κλειστού του μπάσκετ, όταν αυτό γίνει. Για ακόμα μια φορά σου ζητάω εγώ προσωπικά μια ταπεινή συγνώμη, που δεν πρόλαβα να τον τιμήσω όπως του άξιζε”.