Ο Χρήστος Σταμούλης μίλησε μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την σημασία που είχε το «διπλό» που πέτυχε το Αγρίνιο επί της Χαλκηδόνας στην περασμένη αγωνιστική της Β’  Εθνικής. Ο παίκτης του Αγρινίου, όμως, δεν έμεινε μόνο στο «χθες». Πέρασε και στο παρών και στην εντός έδρας μάχη που περιμένει την ομάδα του στην επόμενη αγωνιστική με τον Εσπερο Λαμίας.

Ο Χρήστος Σταμούλης τόνισε για τη νίκη επί της Χαλκηδόνας: «Ήταν ένα σημαντικό διπλό που μας δίνει ψυχολογία».

Για τον Εσπερο Λαμίας και την σημασία του ματς ανέφερε: «Ο Εσπερος έχει παίξει δυο παιχνίδια στο ένα έχασε με 20 πόντους στο άλλο κέρδισε με 30. Θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό το ματς όλη την εβδομάδα. Είναι μεγάλη η σημασία αυτού του αγώνα. Εχουμε στόχο να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στη έδρα μας, που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί στο πλάνο μας κι όταν προέρχεσαι από μια νίκη θέλει δυο φορές προσοχή μετά».

Ο παίκτης του Αγρνίου έκανε ειδική αναφορά και στον κόσμο και τον κάλεσε να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο ματς με τον Εσπερο Λαμίας: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει, να γεμίσει το γήπεδο. Θέλουμε την στήριξή του. Είναι διαφορετική η ψυχολογία όταν παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ