Η τεράστια ατυχία που χτύπησε προ ημερών (18/9) τον Γιώργο Μπάλα και σόκαρε την ομάδα (ο 24χρονος παίκτης χτυπήθηκε από την μοίρα και υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση) ανάγκασε τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού να βγουν στην αγορά να ψάξουν για γκαρντ για να καλυφθεί το κενό του άτυχου μπασκετμπολίστα τους. Η αναζήτηση δεν κράτησε πολύ, καθώς η ομάδα εντόπισε γρήγορα τον εκλεκτό της στο πρόσωπο του Γιάννη Αναγνωστάκη. Η διοίκηση τον προσέγγισε αμέσως, οι δυο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τα βρήκαν και ο Πανελευσινιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου παίκτη.

Ο Αναγνωστάκης έχει περάσει από σημαντικές ομάδες (Πανιώνιο, Ηλυσιακό και Χολαργό), ενώ έχει παραστάσεις και από την Basket League καθώς έπαιξε με το Λαύριο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Πέρσι ο παίκτης αγωνιζόταν στην Α2 με την φανέλα του Ψυχικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού για την απόκτηση του Γιάννη Αναγνωστάκη:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Αναγνωστάκη.

Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τραυματία Γιώργου Μπάλα, πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τα χρώματα του Ψυχικού.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Χολαργό, αλλά και στα μεγάλα σαλόνια της Basket League με το Λαύριο».