Το γράψαμε; Ισχύει!…
Το κλειστό “Δύο Αοράκια” θα χρησιμοποιεί ως έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο το Ηράκλειο, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη αφήνει μετά από πολλά χρόνια το κλειστό “Λίντο” για να μετακομίσει σε ένα γήπεδο προδιαγραφών Α1, δείγμα της διάθεσης για… εξέλιξη που υπάρχει στον σύλλογο. Το basketblog σάς είχε ενημερώσει από τις 18/06 για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζοντας με αποκλειστικό ρεπορτάζ πως “Μετακομίζει το Ηράκλειο“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ του Ηράκλειο Ο.Α.Α αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα Δ.Σ. του ΕΑΚΗ και όλους τους υπαλλήλους που εργάστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, για την μακροχρόνια συνεργασία μας. Όλα αυτά τα χρόνια γευτήκαμε μαζί μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες λύπες όπως προστάζει ο νόμος του αθλητισμού.

Μα πάνω απ όλα βιώσαμε μια αγαστή συνεργασία που μας οδήγησε σε μια βαθειά αλληλοεκτίμηση. Νομοτελειακά όλα έχουν ένα τέλος. Η προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας, μας οδήγησε στα Δυο Αοράκια όπου ελπίζουμε να έχουμε μια ανάλογη διαδρομή. 

Από το ιστορικό και αγαπημένο Λίντο μένουν οι αναμνήσεις και κυρίως οι άνθρωποι που τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία και να υπηρετούν τον αθλητισμό με το ίδιο πάθος.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς”.