Το γράψαμε; Ισχύει!…
Τη φανέλα του Αμύντα θα φορά την επόμενη σεζόν ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος, ο οποίος χθες το βράδυ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των “πορτοκαλί” για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το basketblog.gr σάς είχε αποκαλύψει το… έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Υμηττού να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ από τις 22 Ιουνίου (“Αρέσει ο Γεωργοπαπαδάκος“), με τις εξελίξεις να μας επιβεβαιώνουν στο ακέραιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Α.Ο. Κύμης (Α’ ΕΣΚΑΣΕ), ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Αιγάλεω, Τρικάλων, Παγκρατίου, Άρη Πετρούπολης και Πορφύρα.

Έτσι, η ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού κλείνει με ιδανικό τρόπο την “τρύπα” που υπήρχε στην περιφερειακή της γραμμής και, πλέον, βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του Χριστόφορου Χούμα. Ένα ζήτημα, το οποίο αναμένεται να κλείσει οριστικά (θετικά ή αρνητικά) μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε και στον Αμύντα αναμένουν την τελική απάντηση του 28χρονου παίκτη. 

Σε περίπτωση, πάντως, που η υπόθεση ανανέωσης του Χούμα πάρει αρνητική τροπή, στο στρατόπεδο του Αμύντα έχουν, ήδη, έτοιμο το plan b, το οποίο περιλαμβάνει έναν… παλιό γνωστό της ομάδας.

Οι “πορτοκαλί” είναι αποφασισμένοι να μην… χαραμίσουν άλλη χρονιά στη Β’ Εθνική και με μελετημένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα προκειμένου να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, ήτοι στην Α2 κατηγορία.